همه میدونیم که ممکنه تا اومدن زمستون کرونا از بین نرفته باشه
و سرماخوردگی ها بدن ما رو در برابر ویروس های بزرگتر ضعیف کنه
متاسفانه خطر بزرگی تهدیدمون میکنه که از حالا باید به فکر باشیم
تغذیه ای سرشار از ویتامین و آنتی بیوتیک ها سلاح محکمی در برابر هر نوع ویروسی هست.
آش ترخینه یک تغذیه عالی جهت تقویت سیستم ایمنی بدن و مراقبت در برابر انواع ویروس ها
جهت خرید ترخینه درجه یک از طریق سایت یا اینستاگرام ما اقدام فرمایید.
- دستور پخت آش ترخینه:
مواد لازم آش ترخینه | |
ترخینه | دو لیوان |
نخود | نصف لیوان |
لوبیا چینی | نصف لیوان |
عدس | نصف لیوان |
سبزی آش | دو لیوان |
پیاز | دو عدد |
کشک | به میزان لازم |
سیر | دو حبه |
زردچوبه | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
مراحل تهیه پخت آش ترخینه :
1. ابتدا باید نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنیم و چند باری آبشان را عوض کنیم تا هم نفخ شون برود و هم راحت تر پخته شوند. ترخینه ها را هم از یک ساعت قبل در یک ظرف با مقداری آب خیس کنید.
2. برای شروع دو پیاز متوسط را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و در یک قابلمه با روغن تفت می دهیم تا سرخ و طلایی شود سپس دو حبه سیر که از قبل با رنده به صورت ریز رنده کرده ایم همراه زردچوبه به قابلمه پیاز اضافه می کنیم.
3. در این مرحله نخود و لوبیا را اضافه می کنیم و تفت می دهیم سپس به اندازه کافی آب به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا نخود و لوبیا نیم پز شود. تقریبا بعد از یک ساعت عدس را اضافه می کنیم و وقتی عدس نیم پز شد ترخینه ها را هم اضافه می کنیم و دوباره صبر می کنیم تا همه مواد به خوبی بپزند. دلیل اینکه عدس را دیرتر اضافه کردیم این است که عدس نسبت به نخود و لوبیا زودتر پخته می شود.
4. پس از اینکه حبوبات آش به خوبی پختند سبزی آش را اضافه می کنیم و نمک آش را هم اندازه می گیرم و بعدش اجازه می دهیم تا آش با حرارت ملایم بپزد. بعد از اینکه آش به خوبی پخت و جا افتاد می توانید آن را با پیاز داغ ، نعنا داغ و کشک تزیین کنید و سپس سرو کنید. امیدوارم از پختن این آش ترخینه لذت ببرید.
نکات پخت آَش :
سبزی آش ترخینه
سبزی آش را می توانید به صورت آماده و خرد شده از سبزی فروش ها تهیه کنید و یا اینکه سبزی تازه بخرید و خودتان پس از شستن آن را خرد کنید. سبزی آش ترخینه به نسبت های مساوی شامل تره ، گشنیز ، جعفری ، برگ چغندر یا اسفناج می باشد.
جا افتادن آش ترخینه
برای اینکه آش ترخینه به غلظت مناسب برسد و خوشمزه تر شود باید اجازه دهید آش ترخینه با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. با حرارت زیاد نه تنها آش ترخینه زودتر آماده نمی شود بلکه آب آش تبخیر می شود و تمامی مواد آش خام باقی می مانند و خوردن این آش لذت خاصی نخواهد داشت.