آلو خشک برای بهبود سلامت استخوان مفید است. برخی مطالعات، مصرف آلو را با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای ناتوان کننده استخوان مانند پوکی استخوان و مرتبط دانستهاند که با تراکم کم استخوان مشخص میشود. البته هنوز مشخص نیست که چرا آلو خشک این اثرات مثبت را بر سلامت استخوان دارد.
با این حال تصور میشود که محتوای آنتی اکسیدانها و توانایی آنها در کاهش التهاب نقش بسیار مهمی داشته باشد. خاصیت آلو در تقویت استخوانها در چند مقاله علمی معتبر مورد بررسی قرار گرفته است که شما میتوانید با تحقیق کردن درباره میوه الو به این موضوع پی میبرید .
خواص آلو خشک شده
از خواص آلو سیاه خشک میتوان به کمک به درمان یبوست، کمک به کاهش قند خون، کمک به سلامت قلب و… اشاره کرد.آلو سیاه خشک نیز ارزش غذایی بالایی دارد و حاوی ویتامین A، برخی ویتامینهای گروه B، پتاسیم، مس، منگنز و… است. در نتیجه برای سلامت فواید بسیاری دارد.خواص آلو زرد با خواص آلو سیاه خشک تفاوت چندانی ندارد و از آنجایی که همه آنها از یک خانواده هستند و ارزش غذایی بالایی دارند؛ به سلامتی بدن کم بسیاری میکنند.بهتر است برای حفظ سلامتی قلب استخوانها و بهبود شناختی خود مصرف آلو را بهصورت آلو خشک یا تازه به برنامه غذایی خود اضافه کنید؛ اما توجه داشته باشید که روزانه بیشتر از ۵ یا ۶ عدد آلو مصرف نکنید، چون در هر صورت قند خون شما را بالا میبرد.
لواشک خانگی آلو
آلو یکی از میوههای تابستانی است که در رنگهای مختلف مشکی، زرد و قرمز موجود است آلو سرشار از انواع ویتامینها و آنتی اکسیدانها است و برای سلامتی بدن بسیار مفید بوده و در جلو گیری از بیماریها موثر است.آلو به دو صورت جنگلی یا وحشی و پرورشی که توسط باغداران به دست میآید، در بازار موجود است.
طرز تهیه لواشک آلو
برای تهیه لواشک آلو به روش خانگی در ابتدای کار آلوها را به خوبی می شوییم، سپس از وسط نصف می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. حالا آب را به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله اول
برای تهیه لواشک آلو به روش خانگی در ابتدای کار آلوها را به خوبی می شوییم، سپس از وسط نصف می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. حالا آب را به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله دوم
در ادامه اجازه می دهیم آلوها روی حرارت بمانند تا نرم و گوشت شان از هسته و پوست کاملا جدا شود، سپس بین کار کف روی آلوها را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم تا در نهایت لواشک شفاف و براقی داشته باشیم
مرحله سوم
در این مرحله قابلمه را از روی حرارت برداشته و آلوها از صافی رد می کنیم تا هسته و پوست آنها جدا شود، سپس نمک را به لواشک اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم. حالا درون سینی را با کیسه فریزر می پوشانیم.
مرحله چهارم
در ادامه سینی را به مدت ۲ روز در مقابل تابش مستقیم نور آفتاب قرار می دهیم تا لواشک ها کاملا خشک شوند. پس از گذشت این زمان لواشک ها را از کیسه فریزر جدا کرده و به مدت طولانی درون فریزر یا یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان